Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Talianska zmrzlina


Prísady

3 žĺtky,
1 vajce,
250 ml mlieka,
250 ml šľahačkovej smotany,
1 čajová lyžička maizeny,
250 ml ovocnej drene,
125 g cukru,
balíček vanilkového cukru,
1 balíček stužovača šľahačky\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.28/5

Hodnotenie: 2.3/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na panvici vyšľaháme žĺtky, vajce, cukor, mlieko, ovocnú dreň a maizenu. Na miernom ohni za stáleho miešania privedieme do varu, hneď odstavíme a za stáleho miešania necháme vychladnúť. Šľahačkovú smotanu vyšľaháme dotuha so stužovačom a vanilkovým cukrom a opatrne zamiešame do studeného ovocného krému. Naplníme do vhodných formičiek a dáme zmraziť do mrazničky. Počas prvej hodiny ešte dvakrát premiešame














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!