Prísady
Rozpočet pre 4 osoby:
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Zmrzlinu preložíme do chladničky. Višne necháme na cedidle odkvapkať. Dáme si chladiť sklené poháre.
Šľahačku a balíček vanilkového cukru zmiešame, ušľaháme tuhú šľahačku. Opatrne vmiešame višňový likér. Šľahačkou naplníme zdobiace vrecúško. Višne posypeme vanilkovým cukrom. Plníme do pohárov - višne spolu so zmrzlinou a so šľahačkou. Zdobíme šľahačkou. Zmrzlinu oberáme lyžicou smerom zhora dole. Vhodná príloha: Trubičky, vafle a keksíky. Ako znížiť kalorickú hodnotu: šľahačku nahradíme 250 g tvarohu, ktorý môžeme ochutiť višňovou šťavou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!