Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Snehulienkin krém


Prísady

300 g perníku,
80 g horkomliečnej čokolády,
4 lyžice višňovice,
300 g mrazenej zmesi drobného ovocia,
180 g cukru,
mletá škorica,
200 g mascarpone (tal\.
smotanový syr)
,
250 ml smotany na šľahanie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.26/5

Hodnotenie: 2.3/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Perník a čokoládu nastrúhame, zmiešame a pokvapkáme višňovicou. Ovocie uvedieme do varu s 50 ml vody a 10 min. varíme. Okoreníme škoricou a necháme vychladnúť. Odložíme si 4 lyžice kompótu, zvyšok zmiešame s mascarpone. Smotanu ušľaháme do tuha, odložíme 2 lyžice a ostatnú šľahačku vmiešame do krému. Krém a ochutený perník navrstvíme do pohárov. Ozdobíme kopčekmi šľahačky, zvyšným kompótom a dáme vychladnúť.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!