Prísady
2 žĺtky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Utrieme žĺtky, 30 g cukru a vanilkový cukor. Z dvoch bielkov a 30 g cukru ušľaháme pevný sneh a pridáme do žĺtkového krému. Rúru predhrejeme na 180 °C. Kakao, múku a škrobovú múčku zapracujeme do vaječnej zmesi, nakoniec vmiešame hrozienka. Cesto natrieme na papier na pečenie, pečieme asi 15 min., necháme vychladnúť a vykrojíme 4 kolieska. Rúru vyhrejeme na 250 °C. Z 3 bielkov a 150 g cukru ušľaháme sneh. Na každé piškótové koliesko posadíme kopček čokoládovej zmrzliny, pridáme maliny a kopček kávovej zmrzliny. Potrieme snehom a pečieme 4 minúty.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!