Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Ruská zmrzlina 1


Prísady

3 vajcia,
3 PL práškového cukru,
1 vanilkový cukor,
2 šľahačkové smotany,
oblátky veľkosti formy


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Žĺtky vymiešame s 2 PL práškového cukru, bielka vyšľaháme s 1PL cukru a s vanilkovým cukrom na tuhý sneh. Osobitne vyšľaháme šľahačkové smotany. Zľahka zmiešame vymiešané žĺtky so snehom a šľahačkou. Na dno formy položíme oblátku, vylejeme na ňu pripravenú zmes, prikryjeme druhou oblátkou a dáme do mrazničky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!