Prísady
5 plátkov želatíny,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Dáme nabobtnať a rozpustiť želatínu. Preberieme maliny a niekoľko z nich ponecháme na ozdobu. Zostávajúce rozpučíme a prelisujeme. Vo vodnom kúpeli ušľaháme do peny žĺtky, cukor a vanilkový cukor. Vmiešame maliny a želatínu. Dáme chladiť. Ušľaháme smotanu a vmiešame do malín. Chladíme zhruba 60 minút. Olúpané kiwi rozpučíme s citrónovou šťavou a práškovým cukrom. Prelisujeme cez sitko. Vanilkovú omáčku pripravíme s mliekom podľa návodu na obale. Oboje striedavo lejeme do dezertných misiek. Z malinového krému vypichneme lyžičkou kúsky a vložíme ich na povrch dezertu. Ozdobíme zvyšnými malinami.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!