Prísady
1/2 l vanilkovej zmrzliny,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Zmrzlinu preložíme do chladničky. Do mrazničky vložíme misku v tvare polgule a väčšiu misu na prípravu celej zmesi. Kandizované ovocie nakrájame na kúsky a premiešame s rumom.
Aj nastrúhanú čokoládu vložíme do mrazničky. Snehovú masu rozlámeme a takisto zmrazíme. Zmrzlinu vyklopíme do misy a vymiešame do krému. Postupne do nej vmiešame kandizované ovocie, čokoládu a snehové úlomky, naplníme do menšej misky, zarovnáme a zmrazíme. Vyšľahanou šľahačkou naplníme zdobiace vrecúško. Misku so zmrzlinou ponoríme do studenej vody, zmrzlinu vyklopíme a ozdobíme šľahačkou a kandizovaným ovocím. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!