Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zmrzlinová bomba s kandizovaným ovocím


Prísady

1/2 l vanilkovej zmrzliny,
20 g kandizovaných čerešní,
20 g kandizovaných marhúľ,
20 g kandizovaného ananásu,
3 lyžice rumu,
20 g kandizovanej citrónovej kôry,
50 g horkej čokolády,
20 g kandizovanej pomarančovej kôry,
2 misky zo snehovej masy
Na zdobenie:
1/4 l šľahačkovej smotany
,
kandizované ovocie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.4/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zmrzlinu preložíme do chladničky. Do mrazničky vložíme misku v tvare polgule a väčšiu misu na prípravu celej zmesi. Kandizované ovocie nakrájame na kúsky a premiešame s rumom.
Aj nastrúhanú čokoládu vložíme do mrazničky. Snehovú masu rozlámeme a takisto zmrazíme.
Zmrzlinu vyklopíme do misy a vymiešame do krému. Postupne do nej vmiešame kandizované ovocie, čokoládu a snehové úlomky, naplníme do menšej misky, zarovnáme a zmrazíme.
Vyšľahanou šľahačkou naplníme zdobiace vrecúško. Misku so zmrzlinou ponoríme do studenej vody, zmrzlinu vyklopíme a ozdobíme šľahačkou a kandizovaným ovocím.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!