Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Zubáč na maďarský spôsob


Prísady

800 g zubáča,
250 ml kyslej smotany,
hydinový vývar,
olej,
1 lyžica masti,
20 g hladkej múky,
1 cibuľa,
1 čajová lyžička mletej červenej papriky,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.14/5

Hodnotenie: 2.1/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vyčistenú rybu umyjeme, rozdelíme po dĺžke na dve polovice, odstránime chrbtovú kosť a čiastočne ju vykostíme. Potom osolíme, prudko opečieme v rozohriatom oleji, podlejeme trochou hydinového vývaru, prikryjeme a udusíme domäkka.
V rozpálenej masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, chrbtovú kosť, kožu a hlavu zo zubáča. Zalejeme vývarom a varíme 20 až 30 minút. Vývar precedíme, pridáme kyslú smotanu, zahustíme múkou, povaríme a nalejeme na udusenú rybu.
Podávame s varenými zemiakmi posypanými nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!