Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kapor s mandľami


Prísady

100 g kapra,
soľ,
80 g oleja,
30 g masla,
40 g mandlí,
citrónová šťava


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očisteného, rozpolteného a z kože stiahnutého kapra narežeme na porcie, osolíme a necháme chvíľu postáť, aby soľ vnikla do mäsa. Potom ho na oleji opečieme do ružova. Po opečení olej zalejeme, pridáme maslo a opečeného kapra chvíľu v masle opekáme. Hotové porcie kapra podávame tak, že na tanier dáme kapra, posypeme obielenými, posekanými a opraženými mandľami, pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme maslom z výpeku. Ako prílohu podávame zemiakový šalát s majonézou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!