Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hoki na šampiňónoch s krabími tyčinkami


Prísady

250 g rýb hoki,
8 čerstvých šampiňónov,
8 kúskov krabích tyčiniek,
1 kocka zeleninového bujónu,
4 strúčiky cesnaku,
1 cibuľa,
2-3 lyžice hladkej múky,
1 lyžička mletej červenej papriky,
1/2 lyžičky vegety,
korenie čili,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.2/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Ryby osušíme papierovou utierkou, pokrájame na menšie kúsky a obalíme v múke, do ktorej sme primiešali mletú papriku, vegetu a štipku korenia čili. Obalené ryby opečieme na horúcom oleji z oboch strán a vyberieme ich na tanier. Šampiňóny očistíme a pokrájame na menšie kúsky. Posekanú cibuľu opražíme vo výpeku po rybách, pridáme huby, premiešame a podlejeme vývarom pripraveným z bujónovej kocky. Keď sú šampiňóny mäkké, pridáme roztlačený cesnak, krabie tyčinky pokrájané na kocky, do zmesi vložíme opečené ryby a ešte chvíľu všetko spolu podusíme. Ak je šťava príliš riedka, zahustíme ju pridaním zvyšku ochutenej múky z obaľovania.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!