Prísady
250 g rýb hoki,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Ryby osušíme papierovou utierkou, pokrájame na menšie kúsky a obalíme v múke, do ktorej sme primiešali mletú papriku, vegetu a štipku korenia čili. Obalené ryby opečieme na horúcom oleji z oboch strán a vyberieme ich na tanier. Šampiňóny očistíme a pokrájame na menšie kúsky. Posekanú cibuľu opražíme vo výpeku po rybách, pridáme huby, premiešame a podlejeme vývarom pripraveným z bujónovej kocky. Keď sú šampiňóny mäkké, pridáme roztlačený cesnak, krabie tyčinky pokrájané na kocky, do zmesi vložíme opečené ryby a ešte chvíľu všetko spolu podusíme. Ak je šťava príliš riedka, zahustíme ju pridaním zvyšku ochutenej múky z obaľovania.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!