Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Zapekaný kapor so šampiňónmi


Prísady

4 porcie kapra,
200 g šampiňónov,
100 g tvrdého syra,
2 lyžice kečupu,
1 cibuľa,
3 lyžice oleja,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.92/5

Hodnotenie: 1.9/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
V rozpálenom oleji vypražíme porcie kapra. Osolíme, okoreníme, vyberieme z oleja a odložíme na teplé miesto. V oleji po opekaní speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistené šampiňóny, ktoré sme nakrájali na tenké plátky. Udusíme domäkka.
Opražené porcie vložíme do vymastenej ohňovzdornej misy, posypeme udusenými šampiňónmi a nastrúhaným syrom. Pokvapkáme kečupom a zapečieme vo vyhriatej rúre. Podávame s hranolkami a kyslými uhorkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!