Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
4 porcie kapra,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
V rozpálenom oleji vypražíme porcie kapra. Osolíme, okoreníme, vyberieme z oleja a odložíme na teplé miesto. V oleji po opekaní speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistené šampiňóny, ktoré sme nakrájali na tenké plátky. Udusíme domäkka.
Opražené porcie vložíme do vymastenej ohňovzdornej misy, posypeme udusenými šampiňónmi a nastrúhaným syrom. Pokvapkáme kečupom a zapečieme vo vyhriatej rúre. Podávame s hranolkami a kyslými uhorkami. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!