Prísady
4 pstruhy po 300 g,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Kuchynsky upravené pstruhy umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pokvapkáme citrónovou šťavou a naplníme zelenou petržlenovou vňaťou. Na masle alebo tuku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme očistené a umyté šampiňóny nakrájané na plátky a krátko opražíme. Paradajky olúpeme, zbavíme jadierok, nakrájame na kúsky a spolu s nasekaným tymianom primiešame k šampiňónom. Osolíme a okoreníme mletým čiernym korením.
Pripravíme si 4 kúsky alobalu. Na alobal položíme pstruhy a navrch porozdeľujeme šampiňónovú zmes. Pokvapkáme Martini. Alobal uzavrieme a pečieme v rúre predhriatej na 200 oC asi 18 až 20 minút. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!