Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pstruh v alobale na taliansky spôsob


Prísady

4 pstruhy po 300 g,
250 g šampiňónov,
50 g masla (alebo tuku),
150 ml suchého Martini bianco,
4 paradajky,
1 cibuľa,
šťava z 2 citrónov,
zväzok zelenej petržlenovej vňate,
zväzok tymianu,
mleté čierne korenie,
soľ,
alobal\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.4/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kuchynsky upravené pstruhy umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pokvapkáme citrónovou šťavou a naplníme zelenou petržlenovou vňaťou. Na masle alebo tuku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme očistené a umyté šampiňóny nakrájané na plátky a krátko opražíme. Paradajky olúpeme, zbavíme jadierok, nakrájame na kúsky a spolu s nasekaným tymianom primiešame k šampiňónom. Osolíme a okoreníme mletým čiernym korením.
Pripravíme si 4 kúsky alobalu. Na alobal položíme pstruhy a navrch porozdeľujeme šampiňónovú zmes. Pokvapkáme Martini. Alobal uzavrieme a pečieme v rúre predhriatej na 200 oC asi 18 až 20 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!