Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapor na cibuli


Prísady

4 porcie kapra,
4 lyžice oleja,
4 cibule,
mletá rasca,
citrónová šťava,
1 čajová lyžička mletej červenej papriky,
1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (37)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené porcie kapra osolíme, okoreníme, prudko opečieme v rozpálenom oleji, vyberieme a odložíme na teplé miesto.
V oleji po opekaní speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme rascu a mletú červenú papriku, vložíme porcie kapra, podlejeme vodou a prikryté udusíme domäkka. Posypeme petržlenovou vňaťou a pokvapkáme citrónovou šťavou.
Podávame s opraženým chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!