Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Prírodný rybací rezeň


Prísady

150 g rybie filé,
10 g soľ,
5 g mleté biele korenie,
1 vajce,
70 g hladkej múky,
5 g pretlačený cesnak,
korenie na ryby,
olej na vymastenie plechu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.95/5

Hodnotenie: 2.0/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rybie filé zomelieme na mlynčeku, pridáme ingrediencie a formujeme hustejšiu zmes, ktorú si naporcujeme. Formujeme tzv. slzy, alebo rôzne tvary. Zmes by mala byť hustejšej konzistencie, aby sa nám zachovala štruktúra aj po upečení, lebo ryby sú najmä filé dosť vodnaté. Pečieme pri teplote okolo 170 stupňov C. Podávame s rozlične upravenými zemiakmi a samozrejme s citrónom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!