Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapor na zemiakoch


Prísady

1 kg zemiakov,
2 –2‚5 kg kapor,
200 g jemného kečupu,
200 g horčice,
mleté čierne korenie,
soľ,
červená paprika sladká,
muškátový orech celý,
rasca,
olej,
voda


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.64/5

Hodnotenie: 2.6/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umytého a očisteného kapra uložíme do plechu, pokryjeme ho vrstvou kečupu, horčice, korením a soľou. Na celú dĺžku ryby naukladáme očistené a na kolieska nakrájané zemiaky. Tie osolíme, posypeme paprikou a rascou. Všetko podlejeme olejom a vodou a necháme piecť asi pol hodinu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!