Prísady
500 g tresčieho filé,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Filé umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, nakrájame na kocky veľké 2 cm a vo vhodnej mise marinujeme ružovým vínom.
Zeleninu očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kocky. Maslo rozpálime v hrnci a pripravenú zeleninu v ňom opražíme. Pridáme prepasírované paradajky a mäsový vývar. Primiešame nadrobno nasekaný cesnak, hrozienka a nasekanú bazalku. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a cukrom. Aromatizujeme madeirou a povaríme na miernom ohni asi 20 minút. Pridáme kocky filé aj s ružovým vínom a povaríme ďalších 5 minút. Nakoniec ešte raz ochutíme, posypeme nastrúhaným syrom a podávame. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!