Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Tresčie filé na zelenine


Prísady

500 g tresčieho filé,
100 g nastrúhaného parmezánu,
50 g masla (alebo tuku),
200 ml ružového vína,
1 cuketa,
1 červená paprika,
1 zelená paprika,
1 konzerva olúpaných paradajok,
2 mrkvy,
1 malý kúsok zeleru,
4 lyžice hrozienok,
1 cibuľa,
2 strúčiky cesnaku,
750 ml mäsového vývaru,
pár kvapiek madeiry,
zväzok bazalky,
trocha cukru,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.79/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Filé umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, nakrájame na kocky veľké 2 cm a vo vhodnej mise marinujeme ružovým vínom.
Zeleninu očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kocky. Maslo rozpálime v hrnci a pripravenú zeleninu v ňom opražíme. Pridáme prepasírované paradajky a mäsový vývar. Primiešame nadrobno nasekaný cesnak, hrozienka a nasekanú bazalku. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a cukrom. Aromatizujeme madeirou a povaríme na miernom ohni asi 20 minút. Pridáme kocky filé aj s ružovým vínom a povaríme ďalších 5 minút.
Nakoniec ešte raz ochutíme, posypeme nastrúhaným syrom a podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!