Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Morské filé na taliansky spôsob


Prísady

750 g mrazeného morského filé,
60 g margarínu,
75 g koreňovej zeleniny,
35 g cibule,
25 g paradajkového pretlaku,
75 g čerstvých paradajok,
50 g hladkej múky,
60 g suchej bielej fazule,
ocot,
bobkový list,
nové korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.64/5

Hodnotenie: 1.6/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
V rozpálenom tuku narýchlo opečieme morské filé po oboch stranách. Na zostávajúci tuk pridáme zeleninu, cibuľu, korenie, bobkový list, slabo opražíme, pridáme múku a pripravíme bledú zápražku. Rozriedime vodou alebo vývarom, pridáme soľ, ocot, paradajkový pretlak, na kolieska nakrájané paradajky a varíme najmenej 30 minút.
Uvarenú omáčku precedíme, pridáme domäkka uvarenú bielu fazuľu, vlejeme na opečené rybie filé a krátko povaríme.
Podávame s varenými špagetami alebo makarónmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!