Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Rybie karbonátky


Prísady

400 g rybieho filé,
2 suchšie rožky,
4 lyžice zomletých ovsených vločiek,
1 vajíčko,
1 štipka korenia na ryby,
korenie na mleté mäso,
soľ,
strúhanka,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.06/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (33)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Polorozmrazené filé zomelieme, osolíme, okoreníme, pridáme nadrobno nakrájané rohlíky vopred namočené v troške mlieka, vajce a ovsené vločky (môže byť aj strúhanka). Z masy formujeme malé okrúhle karbonátky, tie obalíme v strúhanke, oklepeme a necháme chvíľu postáť. Vyprážame na oleji na miernom plameni z oboch strán alebo na vymastenom plechu v rúre tiež z oboch strán.
Po vypražení uložíme na kuchynskú utierku. Podávame so zemiakovou kašou alebo zeleninovým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!