Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Domáca treska


Prísady

ryba,
/kapor/ 1 liter vody,
12 PL octu,
1 ÈL soli,
uvarenú mrkvu,
sterilizované uhorky,
soľ,
mleté čierne korenie,
cibuľu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.3/5 (45)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vodu s octom a soľou uvaríme, do vriaceho dáme očistenú rybu na 3 - 5 minút, odstavíme a necháme vychladnúť. Vychladnuté dáme na 3 - 4 dni do chladničky. Potom rybu oberieme od kostí. Pridáme uvarenú mrkvu a cibuľu a všetko spolu pomelieme. Pridáme nastrúhanú uhorku, majolku, soľ a mleté čierne korenie. Dôkladne premiešame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!