Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Treska na slanine


Prísady

600 g tresky,
60 g údenej slaniny,
100 ml mlieka,
50 g sterilizovaného hrášku,
hydinový vývar,
2 lyžice oleja,
2 lyžice strúhanky,
1 lyžica hladkej múky,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.14/5

Hodnotenie: 2.1/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Tresku nakrájame na tenké plátky. Obalíme múkou, osolíme, okoreníme. Údenú slaninu nakrájame na malé kocky, rozpražíme, pridáme obalené plátky tresky a opečieme. Potom ich pokvapkáme mliekom, strúhankou, podlejeme trochou vody a prikryté udusíme domäkka.
Sterilizovaný hrášok opražíme v rozohriatom oleji, podlejeme trochou vývaru a podusíme 6 až 10 minút. Nakoniec ho premiešame s udusenou treskou a spolu zohrejeme.
Podávame s čerstvým bielym pečivom alebo zemiakovou kašou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!