Prísady
800 g rybieho filé,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Rybie mäso pokvapkáme citrónovou šťavou, necháme chvíľu odpočinúť a potom ho nakrájame na väčšie kocky, ktoré osolíme a okoreníme kajenským korením. Baklažány olúpeme, rozpolíme, jadrá vyberieme a dužinu nakrájame na tenké plátky. Paradajky sparíme vriacou vodou, olúpeme, nakrájame na malé kúsky a jadierka odstránime. Cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska. Ohňovzdornú misu vymastíme margarínom a striedavo do nej poukladáme rybu a zeleninu.
Zmes zalejeme mäsovým vývarom a olejom, navrch rozložíme olivy a mesiačiky pomaranča a dusíme v dobre vyhriatej rúre asi pol hodiny. Krátko pred dodusením posypeme nastrúhaným kokosom. Podávame s ryžou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!