Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Rybie ragú


Prísady

800 g rybieho filé,
2 baklažány,
4 paradajky,
zelené plnené olivy,
1 pomaranč,
50 g nastrúhaného kokosu,
4 cibule,
margarín na vymastenie,
300 ml mäsového vývaru,
šťava z polovice citróna,
kajenské korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.28/5

Hodnotenie: 2.3/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rybie mäso pokvapkáme citrónovou šťavou, necháme chvíľu odpočinúť a potom ho nakrájame na väčšie kocky, ktoré osolíme a okoreníme kajenským korením. Baklažány olúpeme, rozpolíme, jadrá vyberieme a dužinu nakrájame na tenké plátky. Paradajky sparíme vriacou vodou, olúpeme, nakrájame na malé kúsky a jadierka odstránime. Cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska. Ohňovzdornú misu vymastíme margarínom a striedavo do nej poukladáme rybu a zeleninu.
Zmes zalejeme mäsovým vývarom a olejom, navrch rozložíme olivy a mesiačiky pomaranča a dusíme v dobre vyhriatej rúre asi pol hodiny. Krátko pred dodusením posypeme nastrúhaným kokosom.
Podávame s ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!