Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Predjedlo z kapra


Prísady

4 menšie porcie kapra,
biely chlieb,
1 menšia cibuľa,
tuk,
mletá rasca,
pol čajovej lyžičky mletej červenej papriky,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.14/5

Hodnotenie: 2.1/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Porcie kapra osolíme a okoreníme. Posypeme rascou a opražíme v rozpálenom tuku z oboch strán. Pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, opäť opražíme, posypeme mletou červenou paprikou, podlejeme vodou a udusíme domäkka.
Podávame teplé na plátkoch chleba.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!