Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pstruhy na horehronský spôsob


Prísady

4 pstruhy,
200 ml mlieka,
hydinový vývar,
4 lyžice oleja,
4 cibule,
4 lyžice strúhanky,
mletá rasca,
2 lyžice nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vyčistené pstruhy osolíme, okoreníme, posypeme mletou rascou, prudko opražíme v rozpálenom oleji z oboch strán a vyberieme. V oleji po opekaní speníme cibuľu, ktorú sme nakrájali na malé kolieska. Vložíme opečené pstruhy, posypeme ich strúhankou a polejeme horúcim mliekom. Nakoniec ich posypeme petržlenovou vňaťou, prikryjeme a upečieme vo vyhriatej rúre. Podľa potreby podlievame hydinovým vývarom. Podávame s varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!