Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Rybie filé na labužnícky spôsob


Prísady

600 g rybieho filé,
150 g šampiňónov,
100 ml kyslej smotany,
2 lyžice kyslej lahôdkovej smotany,
800 g zemiakov,
4 vajcia uvarené natvrdo,
1 lyžica masti,
2 lyžice mäsového vývaru,
citrónová šťava,
40 g masti,
1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.38/5

Hodnotenie: 2.4/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky umejeme, uvaríme v šupke, olúpeme a nakrájame na plátky. Rovnako nakrájame aj vajcia. Polovicou masti vymastíme pekáč (ohňovzdornú misu), vo zvyšnej udusíme šampiňóny nakrájané na tenké plátky.
Do vymastenej misy striedavo ukladáme plátky zemiakov, vajec a šampiňónov. Osolíme, okoreníme. Navrch položíme rybie filé, ktoré sme dobre osolili, okorenili a posypali petržlenovou vňaťou. Pokvapkáme roztopeným maslom, mäsovým vývarom a kyslou smotanou, v ktorej sme rozmiešali červenú papriku.
Vložíme do vyhriatej rúry a domäkka upečieme. Hotové pokvapkáme citrónovou šťavou a kyslou lahôdkovou smotanou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!