Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Podkovičky z kapra


Prísady

1 kapor,
2 vajcia,
2 lyžice mlieka,
citrónová šťava,
hladká múka,
tuk na vyprážanie,
strúhanka,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.18/5

Hodnotenie: 2.2/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kapra vypitváme, umyjeme, zbavíme šupín a nakrájame na podkovičky. Osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Obalíme múkou, vajcami rozšľahanými s mliekom, preosiatou strúhankou a so soľou. Vypražíme v rozpálenom oleji z oboch strán.
Podávame so zemiakovým šalátom a s udusenou ryžou premiešanou so zeleným hráškom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!