Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pstruh so smotanou


Prísady

4 pstruhy,
40 g mandlí,
1 dl smotany,
20 g hladkej múky,
maslo,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.88/5

Hodnotenie: 1.9/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vypitvané, umyté a osušené pstruhy posoľte a poprášte hladkou múkou. Vkladajte do panvice so zahriatym maslom a pomaly z oboch stranách opekajte. Mäkké pstruhy vyberte, do zvyšného masla v panvici prilejte smotanu a sparené, olúpané a posekané mandle. Nechajte prejsť varom a prelejte cez pstruhy. Podávajte s varenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!