Prísady
800 g rýb,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Očistenú cibuľu nadrobno nakrájame. Èerstvé huby očistíme, nakrájame na plátky, osolíme a necháme chvíľu postáť. V rozpálenej masti opražíme cukor, pridáme pripravenú cibuľu, huby a na rezance nakrájanú šunku. Opražíme a premiešame s nastrúhaným kalerábom.
Vyčistené a vykostené ryby nakrájame na menšie kúsky, pridáme k hubovej zmesi, ochutíme rozotretým cesnakom, posypeme Solamylom a trocha opražíme. Podlejeme mäsovým vývarom a všetko spolu udusíme domäkka. Podávame s udusenou ryžou a ovocným šalátom. Podľa chuti môžeme pridať nasekanú mladú cibuľku a nakrájanú pažítku. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!