Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pstruhy namodro


Prísady

4 pstruhy,
100 g koreňovej zeleniny (mrkva,
petržlen,
zeler),
1 lyžica masla,
6 lyžíc octu,
1 menšia cibuľa,
citrónová šťava,
1 bobkový list,
zelená petržlenová vňať,
3 zrnká nového korenia,
4 zrnká čierneho korenia,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.91/5

Hodnotenie: 1.9/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vypitvané pstruhy umyjeme pod tečúcou vodou, pokvapkáme horúcim octom a necháme odležať. Očistenú, nakrájanú mrkvu, petržlen, zeler, očistenú cibuľu, čierne a nové korenie a bobkový list dáme do osolenej vody a varíme 10 až 15 minút. Potom do vriacej vody vložíme odležané pstruhy, pridáme zvyšok octu a varíme podľa potreby 8 až 10 minút.
Uvarené pstruhy uložíme na taniere, pokvapkáme roztopeným maslom a citrónovou šťavou. Ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou.
Podávame s hranolkami a so zeleninovou oblohou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!