Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pražské rybie filé


Prísady

750 g mrazeného rybieho filé,
125 g pokrmového tuku,
75 g hladkej múky,
125 g strúhanky,
1 vajce,
100 ml mlieka,
20 ml bieleho vína,
zelená petržlenová vňať,
citrón,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.74/5

Hodnotenie: 1.7/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rybie filé nakrájame na porcie, osolíme, pokoreníme, posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou, potom poukladáme do kameninovej nádoby, pričom každú porciu pokvapkáme citrónom a vínom. V tejto marináde necháme filé 12 hodín odležať.
Takto pripravené a preležané filé obalíme v múke a vo vajciach, ktoré sme rozšľahali s mliekom, v strúhanke a vyprážame na rozpálenom tuku po oboch stranách dočervena.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!