Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pstruh na mlynársky spôsob


Prísady

4 vypitvané pstruhy,
štava z 1 citróna,
80 g masla,
50 g polohrubej múky,
nahrubo nasekaná petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Pstruhy dôkladne umyjeme zvnútra i zvonku. Potrieme citrónovou šťavou. Osolíme a okoreníme. Ryby obalíme v múke. Prebytočnú múku oklepeme. V panvici rozpustíme maslo a pstruhy na ňom 10 až 15 minút opekáme dozlata.
Vyberieme ich na misu a posypeme petržlenovou vňaťou.
Podávame so zemiakovým šalátom alebo varenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!