Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pstruh na ochridský spôsob


Prísady

4 pstruhy,
200 ml bieleho vína,
100 g ryže,
2 zelené papriky,
1 cibuľa,
4 strúčiky cesnaku,
1 viazanička petržlenovej vňate,
2 zelerové listy,
1 lyžica múky,
olej,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.2/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na rozpálenom oleji opražíme nakrájanú cibuľu, cesnak, petržlenovú a zelerovú vňať. Pridáme papriku nakrájanú na kocky a spolu dusíme, pričom zeleninu občas podlejeme vínom.
K podusenej zelenine primiešame ryžu uvarenú v osolenej vode a podľa chuti osolíme a okoreníme. Pstruhy očistíme, umyjeme a osušíme. Potom ich naplníme pripravenou zmesou a zašijeme. Plnené pstruhy obalíme v múke a opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán.
Pred podávaním ich posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a obložíme plátkami citróna.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!