Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Filety na masle


Prísady

750 g mrazeného morského filé,
65 g masla na varenie,
20 g pokrmového tuku,
40 g hladkej múky,
rasca,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.95/5

Hodnotenie: 2.0/5 (40)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Nerozmrazené rybie filé nakrájame na porcie, posolíme a zľahka obalíme v múke. Tuk s maslom rozpustíme na pekáči, necháme rozpáliť, položíme naň obalené filé, posypeme rascou a za občasného obracania opečieme doružova.
Podávame so zemiakovou kašou alebo s dusenou zeleninou, pričom zvyšok masla so šťavou použijeme na preliatie prílohy.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!