Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pečený kapor na paradajkách


Prísady

1 menší kapor,
500 g paradajok,
bazalka,
oregano,
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate,
40 g masti,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kapra vyčistíme, zbavíme hlavy a šupín, umyjeme a vysekneme žiabre. Potom osolíme, okoreníme a prudko opečieme v rozpálenej masti. Pridáme olúpané a nakrájané paradajky, bazalku, oregano a petržlenovú vňať.
Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme najprv prikryté. Potom odokryjeme a dopečieme.
Podávame s dusenou ryžou a zeleným šalátom v octovom náleve.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!