Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kapor s tatárskou omáčkou


Prísady

4 menšie porcie kapra,
100 ml tatárskej omáčky,
vývar z koreňovej zeleniny,
2 mladé cibule,
1 lyžica octu,
zelená petržlenová vňať\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.39/5

Hodnotenie: 2.4/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Porcie kapra vložíme do vývaru z koreňovej zeleniny, pridáme ocot a varíme na miernom plameni asi 15 minút. Uvarené porcie vyberieme, opatrne vykostíme, uložíme na dezertné taniere, polejeme tatárskou omáčkou a ozdobíme kolieskami mladej cibule a petržlenovou vňaťou. Podávame ako predjedlo.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!