Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kapor na pytliacky spôsob


Prísady

600 g mrazeného a vyčisteného kapra,
3 vajcia,
160 g tvrdého syra,
100 ml 33 % smotany,
140 g šampiňónov,
120 g cibule,
cesnaková pasta,
2 citróny,
olej,
20 g hladkej múky,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z kapra odkrojíme podkovičky, obalíme v pripravenej zmesi z hladkej múky, mletej sladkej papriky a korenia. Potrieme cesnakom. Mäso dáme na tanier, pridáme žĺtko, posypeme nastrúhaným syrom a zapečieme vo vyhriatej rúre.
Dáme na teplý tanier, prelejeme upraženou, na kolieska nakrájanou cibuľou so šampiňónmi. Ozdobíme šľahačkou a plátkami citróna.
Podávame so zeleninovou oblohou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!