Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kapor s kyslou kapustou


Prísady

4 porcie kapra,
400 g kyslej kapusty,
mäsový vývar,
2 cibule,
40 g masti,
rasca,
2 čajové lyžičky mletej čevrvenej papriky,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.82/5

Hodnotenie: 1.8/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vyčisteného kapra umyjeme, nakrájame na porcie, osolíme, okoreníme, prudko opražíme v rozpálenej masti zo všetkých stárn a odložíme do tepla.
V masti po opekaní speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú čevenú papriku a nakrájanú kyslú kapustu. Ochutíme rascou a udusíme do polomäkka. Potom vložíme opražené porcie kapra, podlejeme trochou mäsového vývaru a udusíme domäkka. Podávame s varenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!