Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Zubáč na šampiňónoch


Prísady

4 porcie zubáča,
150 g šampiňónov,
4 mladé cibuľky,
200 ml bieleho vína,
citrónová šťava,
1 lyžica masla,
hydinový vývar,
olej,
nadrobno nakrájaná zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.88/5

Hodnotenie: 1.9/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zubáča stiahneme z kože, vykostíme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme na 2 až 3 hodiny postáť. V rozohriatom oleji speníme šapmiňóny nakrájané na tenké plátky, zelenú petržlenovú vňať a nasekané cibuľky. Vložíme porcie zubáča, opražíme, podlejeme vínom a domäkka udusíme.
Počas dusenia podlievame vývarom. Pred podávaním pokvapkáme roztopeným maslom. Podávame so zemiakovým šalátom a uvarenou ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!