Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
4 porcie zubáča,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Zubáča stiahneme z kože, vykostíme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme na 2 až 3 hodiny postáť. V rozohriatom oleji speníme šapmiňóny nakrájané na tenké plátky, zelenú petržlenovú vňať a nasekané cibuľky. Vložíme porcie zubáča, opražíme, podlejeme vínom a domäkka udusíme.
Počas dusenia podlievame vývarom. Pred podávaním pokvapkáme roztopeným maslom. Podávame so zemiakovým šalátom a uvarenou ryžou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!