Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pstruhy na karí


Prísady

4 pstruhy,
100 g mandlí,
2 drvené klinčeky,
1 citrón,
4 lyžice oleja,
1 lyžica tuku,
1 lyžica hladkej múky,
1 čajová lyžička karí korenia,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5

Hodnotenie: 2.2/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vyčistené pstruhy umyjeme a osušíme. Mandle sparíme horúcou vodou, olúpeme, nasekáme na malé kúsky a opražíme v rozpálenom tuku. Z múky, klinčekov, soli, karí a čierneho korenia pripravíme zmes na obalenie.
Pstruhy potrieme pripravenou zmesou a upečieme v rozpálenom oleji. Hotové pokvapkáme šťavou z polovice citróna nakrájaným na tenké plátky a posypeme mandľami. Podávame s čiernym chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!