Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapor na červenom víne


Prísady

4 porcie kapra,
3 lyžice oleja,
1 lyžica hladkej múky,
100 ml červeného vína,
2 lyžice kečupu,
polovica citróna,
citrónová šťava,
2 bobkové listy,
mäsový vývar,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (37)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Porcie kapra osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, poprášime múkou a prudko opečieme na rozpálenom oleji.
Podlejeme vínom, pridáme kečup a bobkové listy, prikryjeme a udusíme domäkka. Počas dusenia podľa potreby podlievame horúcim mäsovým vývarom. Tesne pred dodusením pridáme plátky citróna. Podávame s hranolkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!