Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zapekaná ryba s nivou


Prísady

kúsky na plátky pokrájaného zubáča (amur,
kapor),
hladká múka,
vajce,
syr s modrou plesňou (niva),
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.04/5

Hodnotenie: 2.0/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Plátky umytého, vykosteného pokrájaného zubáča (amur, kapor) osoľte, obaľte v hladkej múke, vajci a z oboch strán vypražte v rozpálenom oleji do ružova. Kúsky ryby poukladajte do misy alebo pekáča a posypte nahrubo postrúhaným syrom tak, aby bola celá ryba zakrytá. Polejte výpekom a zakryté dajte zapiecť asi na 20 min. Syr sa zapečie a ryba dostane výbornú chuť. Podávajte so zeleninovým šalátom s čiernymi olivami a tmavým chlebom, alebo zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!