Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapor na cigánsky spôsob


Prísady

4 porcie kapra,
1 lyžica masti na vymastenie misy,
1 citrón,
1000 g zemiakov,
2 cibule,
2 strúčiky cesnaku,
4 lyžice oleja,
mletá červená paprika,
rasca,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.39/5

Hodnotenie: 2.4/5 (38)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyté zemiaky uvaríme v šupke, olúpeme a nakrájame na kolieska, ktoré poukladáme do vymastenej ohňovzdornej misy. Kolieska zemiakov pri ukladaní postupne solíme a posýpame mletou červenou paprikou, mletým korením a rascou.
Porcie kapra osolíme, okoreníme, potrieme rozotretým cesnakom a opečieme v rozpálenom oleji, v ktorom sme spenili očistenú a na kolieska nakrájanú cibuľu. Potom uložíme takto pripravené porcie na zemiaky, pokvapkáme citrónovou šťavou a vo vyhriatej rúre upečieme domäkka.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!