Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Morská šťuka pod syrom


Prísady

4 filety z morskej šťuky,
70 g eidamu,
2 lyžice horčice,
1 lyžica worcesterskej omáčky,
1 lyžica sójovej omáčky,
soľ,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.94/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.9/5 (32)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kúsky rybieho mäsa z oboch strán jemne osolíme. Horčicu zmiešame s worcesterskou a sójovou omáčkou a vzniknutou marinádou filety natrieme. Necháme ich asi 1 hodinu odležať. Kúsky ryby dáme piecť na panvicu do rozohriateho oleja, a keď ich obrátime, hneď ich posypeme postrúhaným eidamom. Syr sa roztopí, kým sa spodná časť filiet vypraží. Podávame s uvarenými zemiakmi, tatárskou omáčkou a zeleninovým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!