Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiaky v slanine


Prísady

800 g nových zemiakov,
20 plátkov slaniny (môže byť aj údená),
4 lyžičky rozdrvených rozmarínových listov ( ak nemáte vynechajte),
pol lyžičky soli


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.65/5

Hodnotenie: 2.6/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky dobre vydrhneme a po dĺžke prerežeme. Plátky slaniny posypeme rozmarínovou drvinou, prerezané polovičky zemiakov osolíme a opäť ich spojíme. Každý zemiak položíme na plátok slaniny a pevne ho do nej zabalíme. Konce slaniny môžeme prichytiť kúskom špáradla, aby sa nerozbalili a zemiak sa nerozpadol. Na rošt prestrieme papier na pečenie, zemiaky naň pokladieme a v rúre predhriatej na 200°C pečieme cca 35 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!