Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hubové klobásy


Prísady

1 kg húb,
4 vajcia,
1 cibuľa,
100 g anglickej slaniny,
100 g masti,
soľ,
mleté čierne korenie,
klobásové črievka na plnenie ( kúpite v každej slušnejšie zásobenej predajni mäsa,
nasolené a uložené v chladničke vydržia dlhšiu dobu do zásoby)\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 3.2/5 (5)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené huby pomelieme na mäsovom mlynčeku. 3 vajcia uvaríme na tvrdo, pokrájanú cibuľu speníme na tuku a necháme vychladnúť. K hubám pridáme 1 surové vajce, uvarené a posekané nadrobno, osmaženú cibuľu, zmes podľa chuti osolíme, okoreníme a dobre premiešame. Zmesou naplníme črevá a uzatvoríme špajľou. Klobásy vložíme do studenej a osolenej vody a pomaly privedieme do varu. Na miernom ohni ich varíme asi 10 minút. Podávame ich teplé s nadrobno pokrájanou a osmaženou prerastenou slaninou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!