Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hubové klobásy


Prísady

1 kg húb,
4 vajcia,
1 cibuľa,
100 g anglickej slaniny,
100 g masti,
soľ,
mleté čierne korenie,
klobásové črievka na plnenie ( kúpite v každej slušnejšie zásobenej predajni mäsa,
nasolené a uložené v chladničke vydržia dlhšiu dobu do zásoby)\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.70/5

Hodnotenie: 2.7/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené huby pomelieme na mäsovom mlynčeku. 3 vajcia uvaríme na tvrdo, pokrájanú cibuľu speníme na tuku a necháme vychladnúť. K hubám pridáme 1 surové vajce, uvarené a posekané nadrobno, osmaženú cibuľu, zmes podľa chuti osolíme, okoreníme a dobre premiešame. Zmesou naplníme črevá a uzatvoríme špajľou. Klobásy vložíme do studenej a osolenej vody a pomaly privedieme do varu. Na miernom ohni ich varíme asi 10 minút. Podávame ich teplé s nadrobno pokrájanou a osmaženou prerastenou slaninou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!