Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiakové pusinky


Prísady

Asi 50 dkg zemiakov,
3 dkg masla,
1 žĺtok,
1 vajce,
soľ,
3 dkg parmezánu ( alebo podobný druh syra),
maslo a múka na plech (alebo papier na pečenie,
alebo použite teflónový plech s nepriľnavým povrchom)


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.93/5

Hodnotenie: 2.9/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Olúpané zemiaky uvaríme v slanej vode, ocedíme. V miske vymiešame maslo do peny, pridáme prelisované zemiaky a ostatné suroviny (okrem žĺtka) a vymiešame na hladkú zmes. Plech potrieme maslom a poprášime múkou. Zemiakovou zmesou naplníme zdobiace vrecúško a nastriekame na plech pusinky, potrieme ich žĺtkom a upečieme – vhodné ako ozdobná príloha pri slávnostnejšom menu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!