Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pečený kapor


Prísady

Kapra,
zelenú papriku,
niekoľko plátkov slaniny,
mrkvu,
100 g masla,
1 PL sladkej papriky,
zemiaky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.79/5

Hodnotenie: 2.8/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kapra rozdelíme na porcie a potom narežeme tak, aby sme do zárezov mohli vsunúť plátky zelenej papriky, slaniny a mrkvy. Porcie kapra potom osolíme. Zemiaky nakrájame na tenké plátky, poukladáme ich na dno pekáča a na ne uložíme porcie kapra.
Pridáme 100 g rozpusteného masla a všetko posypeme sladkou paprikou. Počas pečenia podlievame vlastnou šťavou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!