Prísady
100 g šunky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Ryžu uvaríme. Pór umyjeme, očistíme a nakrájame na kolieska. Šunku nakrájame na štvorčeky. Vajcia vidličkou prešľaháme s vínom a trochu osolíme. Na panvicu dáme olej a upečieme omeletu. Hotovú omeletu roztrháme vidličkou na menšie kúsky. Odložíme na teplé miesto. Ryžu za stáleho miešania opekáme na 2 lyžiciach oleja asi 3 minúty. Pór dusíme 3 až 4 minúty vo zvyšnom oleji. Pridáme nakrájanú šunku, hrášok a dusíme ešte 2 minúty. Prilejeme zvyšnú lyžicu bieleho vína, sójovú omáčku, opečenú ryžu, kúsky omelety a všetko spolu ešte opekáme 1 až 2 minúty. Ochutíme podľa potreby. Podávame teplé so zaváranými uhorkami v sladkokyslom náleve.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!