Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pastiersky sójový šalát


Prísady

1 balenie ružových kociek – sója,
2 kocky bujónu,
200 g ovčieho (kozieho alebo balkánskeho) syra,
4 lyžice olivového oleja,
zmes sekaných byliniek (petržlen,
medovka,
šalvia),
3 lyžice brusnicového alebo ríbezľového kompótu,
olivy,
feferónky,
2 sparené ošúpané rajčiny,
niekoľko guliek čierneho korenia,
niekoľko guliek nového korenia,
citrónová šťava,
hlávkový šalát


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.38/5

Hodnotenie: 2.4/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Podľa návodu na obale pripravíme sójové kocky, celé korenie dáme do vody a povaríme. Scedíme. Vychladené kocky zmiešame s nakrájanými surovinami a necháme 3 hodiny marinovať. Podávame vychladené, obložené hlávkovým šalátom a s pečivom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!