Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zapekané zemiaky s cesnakom


Prísady

800 g uvarených zemiakov,
8 (alebo viac) strúčikov cesnaku,
petržlenová vňať,
150 g masla,
soľ,
štvrť l mlieka


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 3.13/5

Hodnotenie: 3.1/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky nakrájame na kolieska a vrstvíme do pekáča vymasteného maslom. Každú vrstvu osolíme, posypeme na kúsky nasekaným cesnakom nakrájanou petržlenovou vňaťou a pokvapkáme rozpusteným maslom. Končíme zemiakmi, ktoré pokvapkáme maslom a rozpečieme vo vyhriatej rúre. Potom ich zalejeme mliekom a zapečieme do zlata.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!