Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Fazuľové rezance


Prísady

150 g údeného mäsa,
3 vajcia,
200 g suchej bielej fazule,
100 g varených zemiakov,
1 cibuľa,
20 g hladkej múky,
masť na vyprážanie,
strúhanka,
majorán,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.22/5

Hodnotenie: 2.2/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umytú a cez noc namočenú fazuľu uvaríme a pomelieme. Potom k nej pridáme nastrúhané zemiaky, soľ, majorán, mleté čierne korenie, nakrájanú opraženú cibuľu, vajcia a na kocky nakrájané údené alebo pečené mäso - môžu byť aj škvarky. Všetko dobre premiešame a podľa potreby zahustíme strúhankou. Na pomúčenej doske sformujeme rezne, ktoré ponamáčame v rozšľahanom vajci a strúhanke a na rozpálenej masti z oboch strán vypražíme. Podávame s kyslou dusenou kapustou alebo so zemiakovou kašou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!